Tuşba İlkokulu

Vizyon: KENDİNE HAS ÇALIŞMALARIYLA MODEL OLABİLEN BİR KURUM OLMAKTIR.

Misyon: TÜM PAYDAŞLARIYLA 21. YÜZYILA UYGUN TOPLUMUN YARARINA YÖNELİK İHTİYAÇ DUYULAN ETKİLİ VE VERİMLİ EĞİTİM-ÖĞRETİM HİZMETİ SUNMAKTIR.

Başarılar:

Saatler: 12:50 17:40
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLERİN ULAŞIMINI SAĞLAYAN 1 SERVİS VARDIR.
Sportif Etkinlikler: HER SENE SONUNDA SINIFLAR ARASI FUTBOL MÜSABAKASI YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: 1- HER AY DENEME SINAVI YAPILMAKTADIR. 2- HER AY SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMALARI YAPILMAKTADIR.

Telefon -

WEB - https://tusbailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Hatuniye Mahallesi, Cami Sokak İpekyolu VAN Okulumuzun yerini haritada tam olarak görmek için Google Haritalarda görüntüleyin kısmını tıklayınız.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu mahalle elma bahçeleri ile ünlü Şamranaltı ve Van kalesi arasındadır.Genellikle çevre ilçe ve köylerden gelenler tarafından kurulmuş olan bir mahalledir.Mahallelinin büyük çoğunluğu işsiz veya gündelik işlerde çalışanlardan oluşmaktadır.Evlerin büyük bölümü müstakil ve bahçelidir.

Ulaşım ŞEHİR İÇİ ULAŞIM

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 KM